Die aanwendbaarheid van 'n plasmabron vir die ontleding van poeiermonsters - Muller, C.(Cornelis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.