Die adsorpsie van molibdeen (VI) aan aktiewe koolstof uit suuroplossing - De Wet, H. F.(Hendrik Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.)-Universiteit van Stellenbosch, 1985.