Die effek van druifcultivar, rypheid en mosbehandelings op terpeenkonsentrasies en wynkwaliteit - Marais, J.(Johann) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.