Die funksionering van die Ou Testament by die vroee kerkvaders met spesiale verwysing na die kerkvader Chrysostumos - Hoffman, Andries Michiel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.