Die geskiedkundige ontwikkeling van die Christelike Maatskaplike Raad in Suidwes-Afrika vir die tydperk 1957 tot 1980 - Wiese, Valerie G. (Valerie Grace) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1985.