Die huwelik as 'n persoonlike verhouding : 'n kruis-kulturele ondersoek - Theron, W. J. A.(Willem Johannes Andries) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.