Ekologiese aspekte van ontkieming van saad van Leucospermum cordifolium (Salisb. ex Knight) Fourcade en Protea Repens L. - Pool, R.(Ruida) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.