Jahwe se stryd vir en teen Jerusalem in die boek Jesaja : 'n eksegeties-teologiese studie - Retief, Charl Wynand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1985.