n Empiriese ondersoek na die potensiele nut van die korttyd-gemiddelde drywings- en nulpuntkruisingstegniek vir die passiewe sonarstelsel in die duikbote van die S.A. Vloot - Ciucci, P. E.(Paolo Emilio) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.