n Empiriese ondersoek na die vermoe van hoerskoolleerlinge om veranderlikes te skei, uit te sluit en te beheer, met besondere verwysing na natuur- en skeikunde - Grobler, Hendrik Andreas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.