Neuroses as 'n remmende faktor in die proses van volwassenheid : 'n psigo-pastorale ondersoek - Le Roux, Johannes Gabriel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1985.