n Opvoedkundig-sielkundige ondersoek na die verband tussen intelligensie en grafiese kunsekspressie by Blanke senior primere leerlinge - Verster, J.(Jasper) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.