Die ontwikkeling in die vroee Christologie as 'n aanduiding van die datering van die Johannes-evangelie - Van den Heever, Hugo Amos Huysamen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1986.