n Empiriese ondersoek vir die bepaling van 'n tendens in die waarneming van toonhoogte van komplekse klanke - Visagie, Hendrik Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Comm. (Bedryfsielkunde)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.