n Rb-81/Kr-81m moederbron vir vloeistofeluering - Rubow, S. M.(Sietske Margarete) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Sc. (Geneeskundige Wetenskappe: kerngeneeskunde)) - Universiteit van Stellenbosch, 1986.