Ondersoek na die optimering van beeldingsparameters met 'n gammakamera - Muller, Corlia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Gen.Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.