n Retrospektiewe studie om die verband tussen die borskastrauma-indeks en die morbiditeit en mortaliteit van stomp borskastrauma te bepaal - Van der Vyver, M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (MB.ChB) -- Universiteit van Stellenbosch, 1988.