Die effek van ingeasemde verstuifde loodpartikels met spesiale verwysing na loodkontaminasie van die atmosfeer, op die weefsels van die rot (BD IX Rattus rattus) - Rossouw, R. J.(Roelof Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.(Tand. Wet.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.