Frekwensmodulasie van 'n CO2 laser deur vermenging met Ku-band mikrogolwe in elektro-optiese kadmium telluried - Liebenberg, Christoffel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.