Jesus die koninklike mens : die leer van die verhoging van Christus in die denke van Karl Barth - Malan, Eugene,1968- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.