Ondersoek na die biodistribusie van tegnesium-99m gemerkte bensimidasool derivate - Scholtz, P. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Geneeskundige Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.