Die endokriene veranderinge by die verskillende stadia van alkoholisme : 'n biochemiese ondersoek - Pienaar, W. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.(Psigiatrie)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.