Die gebruik van restriksie fragment lengte polimorfismes as genetiese merkers vir die vroee diagnose van familiele kanker van die kolon - Grobbelaar, Johanna J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- Stellenbosch University, 1992.