Die kombi-taxibedryf in Suid-Afrika met 'n vergelykende studie van Stellenbosch - Oosthuizen, Erik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.