Die vervreemding van die maatskappy se bates en onderneming ingevolge Artikel 228 van die Maatskappywet 61 van 1973 - Friedman, Dean (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
English title of thesis: Alienation of company assets and the enterprise in accordance with article 228 of the Companies Act 61 of 1973.