Invloed van poeldiepte, traphoogte en oorloopwydte op die kalibrasie van skerpkruinriviervloeimeetstasies - Wolfaardt, P. E.(Philippus Ernst) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.