Karakterisering van sekere aspekte van menslike immuungebrek virus tipe 1 (HIV-1) isolate - Engelbrecht, Susan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.