'n Maatskaplikewerk-hulpverleningsprogram vir volwasse brandwondpasiente wat alkohol misbruik - Steenkamp, Wilhelmina Carolina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.