'n Organiese prosesanalise in die Nederduitse Gereformeerde Gemeente Bergsig, Newcastle - Van Jaarsveld, Gabriel Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1992.