Openbare pendelvervoertendense in Kaapstad en omgewing onder veranderende omstandighede - Roos, Brian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch., 1992.