Alternatiewe geskilbeslegting : die kies van 'n geskilbeslegtingsforum - Van den Berg, Johannes Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis(L.L. M.) -- University of Stellenbosch, 1993.