Aspekte van die konstrukgeldigheid van die Greeff-Selfkonsepvraelys : 'n kontekstuele ondersoek - Mocke, Liesl Mari (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.