Beleidsevaluasie : die hantering van die Suid-Afrikaanse plakkerykwessie met die fokos op informele behuising as alternatief tot plakkery - Brink, Zacharias Heinrich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.