Die aanwending van Crump-meetstrukture op verskillende hoogtes in riviervloeimeetstasies - Matthee, G. G.(Gabriel Giliomee) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.