Die behoud van landbou in stedelike omgewings : Philippi as stedelike landbou-area - Giliomee, Lize (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.