Die doelwitte en voordeelkoste-ontleding van passasiersvervoereindpunte en oorstapfasiliteite - Barnard, Magrietha Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.