Die effek van die tipe 'vleis' in 'n lipiedverlagende dieet op die vetsuursamestelling van plasma triasielgliserol, plasma cholesterolester, fosfatidielcholien van die rooibloedselmembraan en bloeddruk van hipercholesterolemiese vrywilligers - Van der Merwe, Sulene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Sc.) -- University of Stellenbosch, 1993.