Die enkelouerkind tussen 8 en 12 jaar : probleme wat die kind ervaar, hulp wat die predikant kan verleen - Smit, M. H.(Marthinus Hermanus),1969- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.