Die gebruik van Afrikaanse verhalende lektuur ter ondersteuning van die aanbieding van geslags- en gesinsvoorligting in Kaaplandse hoërskole - Aldrich, Annemarie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.