Die gebruik van relatiewe vertragingswaardes vir elementbepalings in proton geinduseerde pront gammaspektrometrie - Van Niekerk, H. Lucette(Hester Lucette) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.