Die hantering van mitiese elemente in die Nuwe Testament met besondere verwysing na die 'strydmotief' - Hanekom, Jacobus Everhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1993.