Die houding en reaksie van die Nederduitse Gereformeerde Sendingkerk ten opsigte van sekere dokumente van die Nederduitse Gereformeerde Kerk rakende menseverhoudinge en rasse-aangeleenthede - Slabbert, Neil,1961- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.