Die implikasies van die huidige junior sekondere wiskundesillabus vir die eksaminering van algebra - Hattingh, H. C.(Helena Claudina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.