Die institusionalisering van betrekkinge tussen Suid-Afrika en die Europese gemeenskappe : 'n beleidstudie - Vorster, Shaun (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Rugtitel: Suid-Afrika en die Europese gemeenskappe.