Die invloed van die insluiting van vismeel, lupiene, sonneblomoliekoekmeel en formaldehiedbehandelde sonneblomoliekoekmeel in volledige sjokoladegarsgebaseerde diete op sekere produksie-aspekte van laatdragtige en lakterende Dohnemerino-ooie - Carosini, Helaine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1993.