Die invloed van persoonsgesentreerde ontmoetingsgroepe op die streservaring van nasionale dienspligtiges - Chinner, Susanna Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.