Die invloed van stikstof en swael op die groei, opbrengs en bakkwaliteit van twee lentekoringkultivars - Du Plessis, Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.