Die invloed van tegnologiese innovasie op die opvoedkundige waardeproblematiek - Klink, A. J. L.(Abram Johannes Lukas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.