Die lewe en werk van Robert Moffat noord van die Oranjerivier en aan die Kaapse noordgrens (1818-1870) : met spesifieke verwysing na sy eerste tien jaar in die Kuruman-omgewing - Singleton, Jan Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.