Die midsomerdroogte in die sentrale dele van die somerreenvalstreke van Suid-Afrika - Louw, Elsie Johanna Margaretha Grobler (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.